Spil Guider > pc spil > alle pc > Pisk FUT 15 Totw

Pisk FUT 15 Totw

Sammen med FUT TOTS lever i går, FIFA Ultimate Team TOTW er tilgængelige nu. Siden 2014-15 fodboldsæsonen kommer til slutningen, de bedste spillere fra international abd klubturnering er der alle i FUT. Udfordre den bedste trup nu.

Thiago Silva hjalp bly Paris Saint-Germain til deres tredje successive Ligue 1 titel efter en 1-2 sejr mod Montpellier. PSG beholdt titlen efter kæmper med Lyon for det meste af sæsonen. Klubben vil løfte trofæet denne lørdag, når de er værter for Stade de Reims.

I denne weekend, Sounthampton vandt over Aston Villa 6-1. Men wing Sadio Mane historie, der havde folk taler. Han scorede det hurtigste hattrick i Premier League historie. Den 23-årige scorede sine tre mål i spænd på to minutter og 56 sekunder, og i det væsentlige endte kampen efter kun 15 minutter spillet.

Yaya Toure hjalp Manchester City nederlag Swansea City 2-4 med to mål på søndag. I 28 kampe spillet i denne sæson, de 32-årige har 10 mål og en assist. Man City kan afslutte andenpladsen med mindst uafgjort, når de er værter for Southampton på søndag.

Her er den fulde liste over TOTW Uge 36.

Start XI

GK Roman Bürki - SC Freiburg (Tyskland)

LB: Danny Rose - Tottenham Hotspur (England)

CB: Nicolás Otamendi - Valencia CF (Spanien)

CB: Thiago Silva - Paris Saint-Germain (Frankrig)

LM: Sadio Mané - Southampton (England)

CM: Ivan Rakitic - FC Barcelona (Spanien)

CM: Yaya Touré - Manchester City (England)

RM: Lars Stindl - Hannover 96 (Tyskland)

CAM: Roman Eremenko - CSKA Moskva (Rusland)

CF: Raffael - Borussia Mönchengladbach (Tyskland)

RW: Domenico Berardi - Sassuolo (Italien)

stedfortrædere & Reserver

GK: Kasper Schmeichel - Leicester City (England)

CB : Santiago Gentiletti - Lazio (Italien)

CAM: Marco Fabián - Guadalajara (Mexico)

CAM: Dimitri Payet - Olympique de Marseille (Frankrig)

CAM: Alexei Eremenko - Kilmarnock (Scotland)

ST: Lennart Thy - FC St. Pauli (Tyskland)

ST: Michael de Leeuw - FC Groningen (Holland)

En af de fremmest effektive måder at nå mål i FIFA femten, er ved et sæt-stykke, og specifikt et sted spark fra inden modstanderne ejer 0,5. i løbet af denne seneste tutorial var ved at FIFA Coins vise dig måder, du vil være i stand til at gøre det enkelt og effektivt.

Der firkantet måle en masse forskellige former for frispark i spillet, og du burde bruge dem til specifikke øjeblikke og elementer af kuglen gennem en kamp. De situationer for en personlig slags sted spark vil stole på dog så meget ud af det er, hvad vinkel set-stykke er på, og hvilken slags spiller du vælger at kræve det. realisere alle de data Billig FIFA 15 Mønter til den måde at implementere disse i dit spil-plan med retninger og guide nedenfor.