Spil Guider > videospil > Xbox 360 > Grand Theft Auto V - Street Racing Guide

Grand Theft Auto V - Street Racing Guide

Der er mange forskellige typer af væddeløb fås i Grand Theft Auto V. Street racing er den mest almindelige, og det & rsquo; s den slags løb spillere vil være mest fortrolige med. Du kan begynde at gøre disse racer forholdsvis tidligt i spillet, efter at have afsluttet Hao & rsquo; s mission & ldquo; Shift Arbejde & rdquo ;. Alle fem løb kan kun findes fra 20:00 til 05:00. Du & rsquo; ll nødt til at vinde mindst én gade kapløb for at få trofæet eller præstation & ldquo; Multi-Disciplineret & rdquo ;. Winning også får dig nogle alvorlige kontanter. Klar til at komme i gang? Brug vores guide til at finde alle de startende linjer.

Generelt Tips

Kun Franklin kan gennemføre disse gadeløb, men der virker til din fordel, da han har den højeste drivende dygtighed ret off bat. Du kan også bruge sin særlige evne til at opnå en fordel i enhver gade løb. Brug den til at komme igennem nogen hårde sving eller snævre områder.

Din bil vil også have en stor indvirkning på løbet. Opgrader din bil på Los Santos Told for at sikre din bil vil give dig den bedste chance for at vinde et løb. Overvej at opgradere din transmission, affjedring, bremser og turbo for de bedste resultater.

Ligesom andre racer, forsøger at eliminere konkurrencen vil automatisk diskvalificere dig. Don & rsquo; t skyde dit våben mod andre bilister eller biler, eller du & rsquo; ll nødt til at starte forfra, og du & rsquo; ll miste din oprindelige tilmeldingsgebyr

South Los Santos

Dette løb kan findes. i South Los Santos. Den startlinjen er lige på Chamberlain Hills. Betal gebyr $ 100 post at komme i gang. Vær opmærksom på, at du & rsquo; ll nødt til at krydse jernbanespor og drev blandt trafik i dette løb. Gennemfør de to omgange og afslutte første til at vinde $ 450.

By Circuit

Start dette løb i Vinewood. Det & rsquo; s meget lang og vil dække 60 checkpoints alt. Tilmeldingsgebyret er 500 $. Du & rsquo; ll behøver kun at afslutte en omgang, så sørg for du kan holde føringen før krydser målstregen. Hvis du vinder, du & rsquo; ll få den $ 2250 belønning

Lufthavn

Dette løb vil sende dig i en løkke rundt om lufthavnen og Maze Bank Arena.. Hver lap har 27 checkpoints. Tilmeldingsgebyret er $ 1000 for denne ene. Gennemfør de to omgange, og vinde kapløbet om at tage hjem $ 4500.

Freeway

Dette løb begynder i East Los Santos, i La Mesa-området. Du & rsquo; ll løb omkring olympiske Freeway i denne. Tilmeldingsgebyret er $ 1250. Betal det at komme i gang med denne to skødet løb. Hver lap har 23 checkpoints. Brug Franklin & rsquo; s. Særlig evne efter behov og afslutte første til at få $ 5625

Vespucci Canals

Dette er en motorcykel race, der starter i Vespucci på Invention Court. Betale $ 1500 posten gratis at komme i gang. Brug Franklin & rsquo; s evne til at hjælpe dig med at navigere gennem smalle passager og skarpe sving. Afslut de to omgange, og ender i første til at tage hjem prisen på $ 6750.