Spil Guider > pc spil > alle pc > Carli Lloyd er vokset op forestille sig at løfte Womens World Cup

Carli Lloyd er vokset op forestille sig at løfte Womens World Cup

. 1999 USA kvinders fodboldhold inspireret en generation af drømmere, piger, der er blevet kvinder, med hold, der har prøvet og undlod at bære vægten af ​​deres uberørt legacy.But hvert år, hun følte sig gå tættere og tættere på hendes ultimative mål. Dette forår, i løbet af et særligt beskatte træning session på en ensom praksisfelt i South Jersey, billedet kom til Lloyd i en flash. "Jeg har lige helt udlagt ud," siger Lloyd. "Jeg drømte om og visualiseres spille i en World Cup-finalen og visualiseres lave fire mål." Så måske virkeligheden lever ikke helt op til fantasien. Men det faktum, at Lloyd scorede blot tre mål i stedet for fire var den eneste underwhelming ting om en næsten alt for perfekt-til-være-sandt søndag eftermiddag på BC Place - en 5-2 flugt af forsvarende mester Japan, der sluttede med USA hævder sin første World Cup-titel i 16 år. "for at være helt ærlig, det følte jeg var i en drøm," veteran fremad Abby Wambach sagde, "sidder der på bænken ser Carli Lloyd slukkes." tilføjet Lloyd "jeg føler, at jeg smurt ud i de første 30 minutter eller deromkring af det spil." Hvis det er tilfældet, Lloyd savnede ganske showet. Ved det 16. minut, havde hun indspillet den hurtigste hattrick (lave tre mål) i VM-historien, mænd eller kvinder, og blive den første fodboldspiller, da Englands Geoff Hurst i 1966 at score tre mål i final.Lloyd, der gik glip af et straffespark som USA tabte til Japan i en shootout fire år siden, åbnede scoringen mindre end tre minutter, da hun styrtede ned på Seattle Reign midtbanespiller Megan Rapinoe lave hjørnespark. Lloyd fordoblet føringen tre minutter senere, og Lauren Holiday gjorde det 3-0 i 14th.The japanerne blev lamslået, rokkede frem på deres heels.The overvældende amerikansk flok 53.341 opfordrede deres hold frem, råber for more.Haze fra British Columbia skovbrande gled ind i den åbne tag, udlån en luft af søvnig uvirkelighed til den største scene i kvinders fodbold. "Pinch mig," sagde amerikanske træner Jill Ellis af hendes tanker i løbet af hvirvelvind start. "Vågn mig op." Lloyd gjorde intet for at fjerne illusionen, når bare øjeblikke efter Holiday scorede hun afsluttede sin hattrick med en af ​​de mest bemærkelsesværdige mål i VM history.Though hun stadig var på den anden banehalvdel, Lloyd fanget et glimt af japansk målmand Ayumi Kaihora vandrer for langt fra hendes mållinien. Bare et skridt inde midterlinjen, Lloyd fyret, løfte en høj gnistdannelse skudt mod det fjerne mål. Kaihora skiftet standpunkt, panik, snublede. Hun fik flailing kontakt på bolden, men intet mere - det rikochetteret fra venstre stolpe og over line.Though USA fik nogle mål for forløsning for 2011 World Cup tab med en olympisk guldmedalje i 2012, denne ultimative præmie havde unddraget de amerikanske kvinder for years.Wambach, all-time førende målscorer i internationale kvinders fodbold, sagde før turneringen, at hun havde brug for en VM-titel "så slemt som min krop har brug for luft." "jeg har viet hele mit liv til dette , "siger Lloyd. "Alt andet kommer i anden række. Jeg ville ikke have det på nogen anden måde." På søndag, det øjeblik kunne have fået for hende og hendes holdkammerater, byrden beviser for tung. I stedet greb den næsten fra åbningen fløjte. "Disse spillere blev født for store øjeblikke," siger Ellis. ". Det er, hvad de relish" sagde Lloyd: ". Der var noget anderledes i luften inden for vores hold disse sidste par dage Der var ingen tøven, ingen tvivl om." Wambach erstattet Heath i den 79. minut, ind til en udvidet bifald .Christine Rampone fulgte hende på banen et par minutter senere at blive den første 40-årige til at spille i en Dame VM game.The resultat blev mere af på forhånd med hver passerer minut. "jeg forestillede os at løfte trofæet "Ellis indrømmede bagefter. "Jeg lod mig gå der." På søndag aften på en pakket-to-the-randen BC Place, de alle åbnet deres øjne, at have drømmen omsider bliver til virkelighed. er sikrest butik for at købe wow guld, fifa mønter, runescape guld, swtor kreditter og andre MMO gold.100% sikker, laveste pris, hurtigste levering, bedste efter salg service.FIFA 15 Coins Promotion- 5% Off Code: CUSHYGAME- Til alle platform: FIFA Xbox One, FIFA IOS, FIFA PS4, FIFA PC