Spil Guider > pc spil > alle pc > USA nedrevet Japan 5-2 i Women World Cup final

USA nedrevet Japan 5-2 i Women World Cup final

Carli Lloyd sætte et udråbstegn på hendes land & rsquo; s fantastiske fire mål spærreild i åbningen 16 minutter med et hat-trick skud fra midterlinjen som USA nedrevet Japan 5-2 i Kvinder & rsquo; s. VM på søndag i Vancouver
Lauren Ferie og Tobin Heath havde de andre mål for amerikanerne, der hævdede deres tredje titel efter tidligere vundet i 1991 og 1999.
& ldquo; Det & rsquo; s været fantastiske, & rdquo; sagde Lloyd. & Ldquo; Vi skrev bare historie i dag, og bragte dette VM trofæ hjem, hvilket er utroligt & rdquo;.
Julie Johnston sætte en bold i hendes eget net i andet halvår, mens Yuki Ogimi havde andet mål for Japan, der vandt dens eneste VM ved at slå USA om sanktioner for fire år siden
Denne ene var ikke & rsquo;.. t næsten lige så tæt
foran en hæs pro-amerikanske flok 53.341 på BC Place Stadium, der omfattede amerikanske vicepræsident Joe Biden, Lloyd åbnede scoringen i det tredje minut på et pænt arbejdede hjørnespark, vejlede hjem Megan Rapinoe & rsquo; s lav drev efter at en stærk køre til straffesparkspletten
amerikanske kaptajn. så gjorde det 2-0 med sit femte af turneringen blot to minutter senere ved at stikke hjem Holiday & rsquo; s frispark efter det blev knipsede den af ​​Johnston i en kaotisk straffesparksfeltet
Holiday gik fra udbyder til scorer i. det 14. minut, hoppe på en frygtelig fejltagelse ved forsvareren Azusa Iwashimizu at sende det hjem forbi hjælpeløse japanske målmand Ayumi Kaihori.
Lloyd derefter afsluttet sin hattrick to minutter efter at der på et mål, der vil blive afspilles igen og igen. Hun tog bolden i sit eget område, og bevæget sig i retning halvt før udløsningen et skud på mål. Kaihori snublede da hun spores tilbage og kunne kun se til, da bolden gik fra hendes hånd, stolpen og i
& ldquo;. I & rsquo; ve drømt om at lave et skud sådan, & rdquo; sagde Lloyd. & Ldquo; Jeg gjorde det engang, tror jeg, da jeg var en lille smule yngre på landsholdet i en uddannelsesmiljø
& ldquo;. Meget sjældent gør du bare ender og ramt det & rdquo;.
& Lsquo; Start hurtigt, afslutte stærk & rsquo;
Som amerikanerne på banen og på tribunerne fejret, Kaihori lå på ryggen med hænderne dækker hendes ansigt
& ldquo;. Vi talte om at forsøge at starte hurtigt, & rdquo; sagde USA cheftræner Jill Ellis. & Ldquo; Det & rsquo; s været en af ​​vores mantraer & ndash; begynder hurtigt, afslutte stærk & rdquo;..
Når spillet genoptages, Lloyd kunne nemt have scoret et fjerde mål på en header øjeblikke senere, der gik lige forbi
Japan sidst stabiliserede sin skib og kom lidt i 27. minut, når Ogimi indsamlet en kugle foran Hope Solo og slog USA & lsquo;. keeper med en høj skud hun kun kunne få en finger til
målet var den første amerikanerne havde erkendt, siden deres åbning spil, en spændvidde på 540 minutter .
Japan subbed på veteran midtbanespiller Homare Sawa og angriber Yuika Sugasawa senere i halve, men amerikanerne tog en 4-1 føringen ind i pausen.
Japan skar føringen til 4-2 i den 52. minut, da Johnston uheld ledes en Aya Miyama frispark ind i hendes eget mål, men Heath fik at én tilbage bare to minutter senere på en anden kapløbet fra en amerikansk hjørne.
amerikanske angriber Abby Wambach, et medlem af landsholdet i 15 år, der har en rekord 183 mål for sit land, har haft en mindre rolle i hendes sidste VM, men kom i den 79. minut til en inciterende bifald.
Downtown Vancouver var overskyllet i rød, hvid og blå i de dage og timer, der fører op til spillet som amerikanske fans nedstammer på byen i tusindvis. Publikum inde f.Kr. Sted var ikke anderledes, selv om der var lommer af japanske tilhængere, der gjorde deres bedste for at blive hørt
http:. //Er sikrest butik for at købe wow guld, fifa mønter, runescape guld, swtor kreditter & amp; .. Andre MMO guld
100% sikker, laveste pris, hurtigste levering, bedste service efter salg
FIFA 15 Coins Promotion- 5% Off Code: CUSHYGAME- For alle platform: FIFA Xbox One, FIFA IOS, FIFA PS4, FIFA PC