Spil Guider > pc spil > alle pc > Horse Racing nationale Handicappet mesterskab Hæver Udbetalinger til at generere flere Fan Renter

Ved de fleste enhver foranstaltning, den nyligt indgåede DRF /NTRA Nationalt Handicappet Championship (NHC) i Treasure Island i Las Vegas blev en dundrende succes. Som svar, arrangørerne meddelte i denne uge, at pung penge bliver sat skub for begivenhedens tilknyttede NHC Tour i 2012 og yderligere bonusser vil også blive betalt out.The 13. årlige NHC blev vundet af mindre end én dollar i en spændende afslutning efter to dages konkurrence blandt et rekordstort felt på 480 handicappers. Michael Beychok af Baton Rouge, La. Vandt $ 1 million førstepræmien og en Eclipse Award som nationens bedste handicapper, da hans hest kom fra off tempoet til snævert vinde begivenhedens sidste løb. For 2012 NHC Tour, hvor medlemskab er obligatorisk for at en handicapper at tjene en kaj i NHC finalen, er den samlede præmiesum er øget til $ 250.000, som omfatter nye $ 50.000 bonus for de bedste lande i første- og anden- halvdelen af ​​season.Additionally, vil Tour medlemmer, der vinder mere end en sanktioneret turnering modtage en $ 5.000 bonus for hver ekstra gevinst med et maksimum på tre. Vinderen af ​​NHC Tour er også berettiget til en $ 1 million bonus, hvis han /hun vinder NHC finalen i Las Vegas. Det vil koste $ 50 til at deltage i NHC Tour i 2012. Turen består af snesevis af turneringer afholdt hele året på forskellige racerbaner, simultansendingssteder faciliteter og online. Nogle vil have et adgangsgebyr, men NHC Tour medlemmer vil også være berettiget til at konkurrere i flere gratis online turneringer med køjer i NHC finalen på linjen. Andre fordele Tour medlemmer modtager omfatter bi-ugentlige e-nyhedsbreve med event resumeer og tips om at spille i Handicappet turneringer; og særlige rabatter på Daily Racing Form produkter, herunder 10 procent off nogle af sine tidligere resultater planer. De seneste online-rapporter har indikeret arrangørerne overvejer at udvide NHC Finals næste år til en tre-dages arrangement. Ræsonnementet bag udvidelsen er i vid udstrækning for tv formål. En idé bliver flød om, er at have de allerbedste fra de første to dage konkurrere i handicapping "finalen" på den tredje dag, der kunne give tv-indhold til kabelnet såsom ESPN, ligesom der er blevet gjort med turneringspoker i det sidste årti.